OBJAVILA POLICIJA: Jedan od najpoznatijih kosovskih biznismena izvršio samoubistvo

Na zvaničnom Facebook nalogu objavljeno je saučešće predsjednika ABK, Agima Šahinija.

  • Hronika

  • 02. Nov. 2023  

  • 0

Alijansa biznisa Kosova (ABK) je objavila da je danas samoubistvo izvršio jedan od najpoznatijih kosovskih biznismena Ljuljzim Krieziu, prenosi Danas.rs.

Na zvaničnom Facebook nalogu objavljeno je saučešće predsjednika ABK, Agima Šahinija.

"ABK će uvijek biti ponosna na vas i vaš rad u privredi Kosova kao i na (kompaniju ) Shell, na međunarodnom nivou“, navodi se u objavi.

Prethodno je portparol kosovske policije za region Đakovice Šeremet Elezaj za agenciju Telegraf izjavio da je odrasla osoba pronađena obješena u porodičnom poslovnom objektu, ne dajući informacije o identitetu.

"Danas oko 15.20 dobili smo informaciju da je u selu Mlećane, opština Mališevo, odrasla muška osoba nađena obješena u porodičnom poslovnom objektu. Na lice mjesta izašle su policijske jedinice, kao i ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradalog“, izjavio je Elezaj.

O slučaju je obaviješten državni tužilac, u saradnji sa kojim se preduzimaju sve neophodne istražne radnje, naveli su iz policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...