VUČIĆEV INFORMER DIŽE PANIKU: "U toku je opšti napad na Vučića koji treba da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice!"

Tabloid dalje navodi da su "Đilasovi i Šolakovi propagandni jurišnici šefa države okrivili i za to što pobeđjuje na izborima, a uzeli su mu za zlo i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu". 

  • Regija

  • 02. Nov. 2023  

  • 5

Beogradski tabloid Informer, blizak Aleksanru Vučuću, piše da je u toku "sveopšti napad tajkunskih medija pod kontrolom Dragana Đilasa na Aleksandra Vučića" koji bi  trebalo bi da "rezultira ubistvom predsednika Srbije i njegove porodice". 

Informer piše da je "medijska priprema i podloga za mračni scenario počela emitovanjem besramnog dokumentarca na televiziji N1 kojim se stavlja meta na čelo predsjedniku Srbije a on se optužuje za stvari koje sa njim nemaju veze"

"Prema N1 demagozima, Vučić je kriv za sukob Vojislava Šešelja sa studentima s početka devedesetih (kada nije bio u politici), za ubistvo Slavka Ćuruvije (odavno demantovano), a ponovljene su i stare floskule o tome kako se Vučić navodno radovao kada je nekadašnji premijer Srbije Zoran Đinđić ubijen (još jedna neistina), te kako je nosio snajper iznad Sarajeva (sam Vučić je prikazao fotografiju na kojoj nosi stativ od kamere), kao i optužbe da je umešan u kriminal (za šta ne postoje nikakvi dokazi niti svedoci)", piše Informer. 

altInforme / Screenshot

Tabloid dalje navodi da su "Đilasovi i Šolakovi propagandni jurišnici šefa države okrivili i za to što pobeđjuje na izborima, a uzeli su mu za zlo i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu"

"Sve ovo se predstavlja kao profesionalno i objektivno novinarstvo, a u stvari je prljava kampanja očajnih politikanata koji su namirisali fotelje i platili još jedan u nizu filmova baziranih na naučnoj fantastici. Šolakova, đilasovska, tajkunska TV N1, baš kao i svi drugi njihovi brojni mrziteljski mediji na ovim izborima, u ovoj predizbornoj kampanji zaduženi su za dezinformisanje, kao i najprljaviju kampanju u novijoj istoriji Srbije", piše Informer koji na kraju teksta iznosi šokantnu tezu kako bi ovaj napad na Vučića "trebao da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...