ĐOKOVIĆ PSOVKAMA "POČASTIO" PUBLIKU U PARIZU: „Je*o vam pas mater, da vam…“

No, ono o čemu Đoković nije pričao poslije meča bile su grozne psovke koje su zabilježile kamere.

  • Show

  • 03. Nov. 2023  03. Nov. 2023

  • 3

Srbijanski tenisač Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu, nakon je pobijedio Talona Grikspora sa 2:1, po setovima 4:6, 7:6 (2), 6:4.


Novak Đoković sumirao je utiske poslije plasmana u četvrtfinale mastersa u Parizu, a otkrio je kakve je probleme imao tokom meča protiv Talona Grikspora.

- Ne želim da oduzimam ništa od njegove igre, bio je na visokom nivou i čestitam mu. Da je pobijedio, bilo bi zasluženo. Dobro sam počeo, ali sam ostao bez energije. Odjednom sam samo pao. Imao sam problema sa stomakom, nisam se dobro osjećao na terenu. Već nekoliko dana više vremena provodim na šolji nego na terenu. Ali pronašao sam način da se izvučem, bio sam blizu poraza. Pokušavao sam da zadržim svoj servis i dođem do tie breaka, što se desilo u drugom setu. Osjećao sam se bolje poslije i srećan sam što sam uspio da preskočim ovu prepreku, rekao je Đoković nakon meča.

No, ono o čemu Đoković nije pričao poslije meča bile su grozne psovke koje su zabilježile kamere.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...