OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOJEG JE OTAC OTEO DIJETE U HAMBURGU: Ponavljao jednu rečenicu - policija imala teške pregovore!

Otac je držao kćer u kolima, kao taoca, 18 sati.

  • Hronika

  • 05. Nov. 2023  

  • 0

Muškarac koji je automobilom probio ogradu na aerodromu u Hamburgu i kao taoca držao svoju ćerku, uhapšen je poslije pregovora, a djevojčica nije povređena. Kako javlja BBC, vlasti vjeruju da je do ovog događaja došlo nakon sukoba oca i majke djevojčice, oko toga - ko će je odgajati, kao i da je do otmice došlo nakon te rasprave.

Majka djeteta je sinoć obavestila hitnu pomoć i policiju da je njihova četverogodišnja kćer odvedena. Portparolka hamburške policije Sandra Levgruen rekla je ranije danas da se muškarac nije slagao s nekim odlukama vlasti u vezi s dogovorom o tome kome će pripasti odgajanje djeteta pa je želio da otputuje u Tursku s djetetom. Kako dodaje portparolaka ponavljao je "da je njegov život hrpa krhotina".

Muškarac i njegova ćerka, koju je držao kao taoca na aerodromu, napustili su automobil, kojim je osumnjičeni prethodno probio bezbjednosnu barijeru na severnoj kapiji aerodroma. 

Osumnjičeni je uhapšen poslije pregovora i nije pružao otpor, navodi policija, dodajući da djevojčica nije povrijeđena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...