IZ RIMA, S LJUBAVLJU: Atraktivna talijanska novinarka progovorila o vezi s Miralemom Pjanićem...

Otkrila je i otkud u društvu s Pjanićem.

  • Estrada

  • 08. Nov. 2023  

  • 1

Atraktivna talijanska novinarka Giorgia Rossi ispričala je o problemu koji su joj napravile fotografije s Miralemom Pjanićem iz 2013. godine.

Rossi i Pjanić su fotografirani zajedno na ulicama Milana što je potaknulo komentare kako je ova novinarka u vezi sa reprezentativcem BiH.

Kako je najviše angažirana kao tv. lice koje prati nogometne emisije, ova špekulacija ju je umalo koštala posla.

“Taj trač mi je napravio više problema na poslu u Mediasetu gdje sam tada tek počela raditi. Zamalo sam dobila otkaz” prisjetila se Giorgia.

Pjanic a Milano con la nuova fidanzata giornalista Giorgia Rossi

Otkrila je i otkud u društvu s Pjanićem.

“Mi se znamo dok sam radila za Romu, a on igrao za Romu. Fotografije su nastale nakon što smo se u Milanu sreli nakon jedne utakmice. Novinari su od toga napravili vezu koja nije postojala”.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...