EVAKUIRANA SREDNJA ŠKOLA U ŽIVINICAMA: Dojava o bombi stigla mailom

Policija će nastaviti raditi na dokumentovanju ovog događaja, te je zasad nepoznato ko je poslao mail.

  • Hronika

  • 10. Nov. 2023  

  • 0

Policija je evakuirala učenike i osoblje Mješovite srednje škole Živinice nakon što je stigla dojava da je u školi postavljena eksplozivna naprava, prenosi Faktor.

Dojava je stigla e-mailom na adresu ove škole, koja je potom obavijestila Policijsku upravu Živinice.

- Jutros oko 9.25 sati u PU Živinice je od uposlenika Mješovite srednje škole Živinice prijavljeno da im je na mail stigla prijava da je u školi postavljena eksplozivna naprava. Na teren su upućeni pripadnici Policijske uprave i istražitelji kontradiverzione zaštite. Evakuirani su učenici i osoblje, i u toku je KDZ pregled - kazali su nam u MUP-u Tuzlanskog kantona.

Napomenuli su da se u ovom objektu, osim Mješovite srednje škole, nalazi i Gimnazija.

Policija će nastaviti raditi na dokumentovanju ovog događaja, te je zasad nepoznato ko je poslao mail.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...