MEŠALIĆ RASPALIO PO MAGAZINOVIĆU: „Ti si Dodikov i Čovićev turista i ništa više….“

Saša Magazinović pohvalio se da će u narednom mandatu predstavljati Bosnu i Hercegovinu i SDP u predsjedništvu Partije Evropskih Socijalista.

  • Vijesti

  • 13. Nov. 2023  

  • 1

Nakon objave državnog parlamentarca Saše Magazinovića, oštro je reagirao zastupnik u Parlamentu FBiH Mahir Mešalić (DF).

-Opet nametnuti vlastodržac, beskoristni turistički putnik decenije trabunja o nekom glasu građanske BiH. A šutiš na aparthejd, na jednodnevno suspendovanje Ustava FBiH, na diskriminaciju Ostalih,na pokušaj izbora Vukoje u Ustavni sud. Ti si Dodikov i Čovićev turista i ništa više, poručio je Mešalić.

Podsjetimo, državni parlamentarac Saša Magazinović pohvalio se da će u narednom mandatu predstavljati Bosnu i Hercegovinu i SDP u predsjedništvu Partije Evropskih Socijalista.

-U narednom mandatu u predsjedništvu Partije Evropskih Socijalista predstavljat ću Bosnu i Hercegovinu i SDP. Ovu političku poziciju u Briselu doživljavam kao obavezu, ali i priliku da se snažnije čuje glas građanske Bosne i Hercegovine. Kongres Partije Evropskih Socijalista je završen. Novi-stari predsjednik je švedski socijaldemokrata Stefan Löfven. Naša grupacija u Evropskom parlamentu je i do sada snažno podržavala i Bosnu i Hercegovinu i naš evropski put. Moja je obaveza tu saradnju učiniti još boljom, poručio je Magazinović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...