REDŽOVIĆ REAGOVAO PUTEM ADVOKATA: "U potpunosti demantujem da je danas u Općini Centar došlo do fizičkog obračuna između mene i Edina Puhala"

"Edin Puhalo je mene napao u prostorijama Općine Centar gdje sam se ja samo branio od njegovog napada", kaže Adnan Redžović.

  • Hronika

  • 13. Nov. 2023  

  • 0

Advokat Damir Alagić nam je "u cilju objektivnog informisanja javnosti" "dostavio" izjavu svog klijenta Adnana Redžovića u kojoj piše: 

"U potpunosti demantujem da je danas u Općini Centar Sarajevo došlo do fizičkog obračuna između mene i Edina Puhala. Edin Puhalo je mene napao u prostorijama Općine Centar gdje sam se ja samo branio od njegovog napada. Meni moj kodeks i odgoj ne dopušta da bilo koga udarim sa leđa. Napad na mene se desio u Općini i to je sve zabilježeno na videonadzoru i na snimku se vidi da sam ja u samoodbrani branio. Prilikom napada na mene nisam bio sam u mom društvu je bio i gospodin Almin Kasalo, koji je svemu svjedočio.

Meni je žao što je do toga došlo, morao sam se braniti.  

Prijetnja koja je upućena meni putem video snimka nakon događaja, nije prva koju je on uputio, već je i ranije upućivao prijetnje putem poruka i meni i mojoj porodici, ministru i drugim ljudima.", navodi se u reakciji Adnana Redžovića koju je uputio redakciji "Slobodne Bosne" putem advokata Damir Alagića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...