ZBOG NANOŠENJA TEŠKIH POVREDA EDINU PUHALU: Uhapšen Adnan Redžović

Redžović je uhapšen nakon što se u zgradi sarajevske Općine Centar potukao sa bokserom Edinom Puhalom, poznatijim pod nadimkom Iron Puki.

  • Hronika

  • 13. Nov. 2023  

  • 0

Adnana Redžovića, bivšeg boksera, uhapsili su pripadnici sarajevske policije zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda potvrđeno je Faktoru iz MUP-a Kantona Sarajevo. 

Redžović je uhapšen nakon što se u zgradi sarajevske Općine Centar potukao sa bokserom Edinom Puhalom, poznatijim pod nadimkom Iron Puki.

Nakon okršaja, Puhalu su u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu konstatovane teške povrede, odnosno višestruke frakture lijeve strane lica.

Nakon što je dežurni tužilac dobio informacije da se radi o teškim tjelesnim povredama, naložio je Redžovićevo hapšenje.

Podsjetimo, danas je Redžović putem svog advokata "Slobodnoj Bosni" uputio demantij u kojem navodi da s Puhalom nije imao fizički obtačun.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...