RAZGOVARAO S MILOŠEVIĆEM: Kada se Ahmedhodžić vraća u reprezentaciju?

Anel ima jednu utakmicu za A reprezentaciju Švedske nakon čega ipak prihvata poziv reprezentacije Bosne i Hercegovine. Za istu je od 2020. godine odigrao 21 utakmicu i zabio jedan gol.

  • Sport

  • 19. Nov. 2023  

  • 0

Anel Ahmedhodžić zbog povrede propušta trenutno okupljanje reprezentacije BiH.

Nakon posljednjih nesuglasica Ahmedhodžić je izgleda najavio povratak u reprezentaciju Bosne i Hercegovine čim bude spreman, a to je potvrdio i selektor Savo Milošević. On je sa stoperom Sheffielda u stalnom kontaktu kako kaže, te mu je Anel najavio da će biti na raspolaganju u martu u baražu za EURO 2024, piše Raport.ba.

"U komunikaciji sam bio konstantno s njim, i ideja je bila da se pojavi i ove mečeve, ali je čekao vizu neku za Englesku, imao je i povredu, ali je i takav bio spreman da dođe. Možda je to najveće pojačanje ako pričamo o tim ligama i zato sam se i borio dva mjeseca za takvog igrača i mislim da sam po tom pitanju dosta uradio i vjerujem da će on ako bude zdrav biti u martu u ekipi", poručio je Milošević.

Anel ima jednu utakmicu za A reprezentaciju Švedske nakon čega ipak prihvata poziv reprezentacije Bosne i Hercegovine. Za istu je od 2020. godine odigrao 21 utakmicu i zabio jedan gol.

Posljednji put je nastupio u Lisabonu u junu ove godine kada smo izgubili 3:0 od Portugala. Narednu utakmicu sjedio je na klupi, a Hadžibegić je ovaj potez opravdao njegovom povredom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...