NEMOĆ I BIJES NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pogledajte reakciju najboljeg tenisača svijeta, živci su popustili….

Nije se mogao kontrolirati.

  • Sport

  • 26. Nov. 2023  

  • 1

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković je na Završnom mastersu u Torinu ponovo izgubio živce dok su mu navijači zviždali tokom meča u grupnoj fazi turnira.

Čini se da mu se ta vrsta komunikacije sa publikom svidjela, jer je na isti način reagovao i na duelu dublova između Srbije i Italije u polufinalnom susretu ove dvije reprezentacije u Davis kupu.

Tokom drugog seta prvo je tražio od navijača da budu još glasniji, a kako je dio prisutnih u gledalištu glasno pozdravio njegovu  grešku u narednom poenu, Đoković je ponovo odgovorio “dirigovanjem”.

Srbijanski tenisač je izgubio oba meča, Srbija je ispala u polufinalu, a u trenucima nemoći publika je kod Đokovića izazvala dodatni bijes koji očito nije uspio kontrolirati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...