REPUTACIJA MU RAPIDNO OPADA: Bratislav Gašić, prvi pendrek Srbije, završio u call centru (FOTO)

Javna tajna je da među naprednjacima vladaju raskoli prvenstveno na lokalu, gdje prednjače Niš i Kruševac

  • Regija

  • 26. Nov. 2023  

  • 1

Šta se dešava sa reputacijom Bratislava Gašića u SNS-u? Naime, nekadašnji šef BIA, a sadašnji ministar unutrašnjih poslova Srbije, dane provodi u call centru naprednjaka iz koga se vodi kampanja za lokalne izbore u Kruševcu, piše beogradski portal Direktno.rs.

Javna tajna je da među naprednjacima vladaju raskoli prvenstveno na lokalu, gdje prednjače Niš i Kruševac. Međutim, najveći sukob je definitivno onaj na samom vrhu. Naime, kako se može čuti, izbio je sukob između Aleksandra Vučića i Bratislava Gašića. Razlog sukoba je bio izbor Vučevića za predsjednika SNS-a, iako je to mesto "naciljao" sadašnji ministar unutrašnjih poslova.

Stoga nas uopšte ne iznenađuje fotografija koju je objavio Bratislav Gašić kako se nalazi u call centru i poziva "kapilarne" glasače za lokalne izbore u Kruševcu.

"Ljudi su naša najveća snaga, zato je važno da ih čujemo i razgovaramo sa njima. Za ovih 11 godina uradili smo mnogo, ali to nije dovoljno. Moramo da nastavimo dalje sa razvojem i borbom za bolji život i standard svih građana. Kruševac ne smije da stane! Srbija ne smije da stane", poručio je Gašić u objavi na Instagramu.

Svako ko se iole razumije u stranačku strukturu zna da je call centar na dnu stranačke hijerarhije. Dakle, Vučić je, evidentno, "zakucao" Gašića za dno. Uskoro treba očekivati reakciju sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...