OLIVEROVA UDOVICA O CIPELAMA OD 1.000 EURA: "Štedim..." (VIDEO)

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, dijelila je modne savjete u emisiji.

  • Regija

  • 26. Nov. 2023  

  • 0

Sekretarka ministarstva trgovine i turizma Srbije Milena Popović otkrila je za beogradske medije da nosi cipele od paprenih 1.000 eura.

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, dijelila je modne savjete u emisiji. Ona je tom prilikom govorila o svom stilu oblačenja. Rekavši da ne pati od toga da mora da nosi firmiranu garderobu, prenosi beogradski portal Direktno.rs.

"Nisam neko ko smatra da je važno šta ko nosi. To nema nikakvog značaja. Mogu da nosim stvar koja košta 1000 dinara, a mogu da nosim stvar koja košta 500 eura", rekla je Milena Popović i dodala da nije neko ko pati od toga da nosi firmirane stvari.

Potom je akcenat stavila na cipele, koje, po njenim riječima, koštaju oko 1.000 eura.

"Cipele su Chanel. To su mi jedine i obožavam ih. Koštaju oko 1.000 eura. To jesu skupe cipele, ali ja sam uspjela da uštedim", završila je udovica Olivera Ivanovića.

Dakle, drage dame, naročito vi sa prosječnom zaradom ili nižom od iste, ukoliko malo uštedite možete sebi priuštiti cipele kakve nosi državna sekretarka ministarstva trgovine i turizma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...