SLIČNOST JE NEVJEROVATNA: Aleksandar Vučić angažovao svog dvojnika u izbornoj kampanji

Podsjetimo, izbori će u Srbiji biti održani 17. decembra zajedno sa pokrajinskim izborima.

  • Regija

  • 28. Nov. 2023  

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi šaljivi snimak na svom zvaničnom TikToku, koji je pobrao brojne simpatije njegovih pristalica.

Naime, na snimku se vide predsjednik Vučić i mladić po imenu Dalibor Golubović, koji srbijanskog lidera maestralno dobro imitira.

"Lijepo sam rekao da ništa ne potpisuješ", rekao je "pravi" Vučić u jednom trenutku svom dvojniku, Daliboru. Zanimljiv način za dizanje rejtinga u izbornoj kampanji koja je u punom jeku.

Pogledajte na linku kako je to izgledalo.

Podsjetimo, izbori će u Srbiji biti održani 17. decembra zajedno sa pokrajinskim izborima.

Raspisivanjem izbora, predsednik Srbije raspustio je Skupštinu Srbiju koja je izabrana 3. aprila prošle godine i koja nije radila ni pola svog četvorogodišnjeg mandata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...