KOŠARAC SE POHVALIO SUSRETOM S NEDŽADOM BRANKOVIĆEM: "Razgovor je bio interesantan i sadržajan"

Nakon sastanka Košarac je podijelio fotografije sa sastanka te je poručio kako je razgovor bio prijateljski.

  • Politika

  • 30. Nov. 2023  

  • 2

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac saopćio je kako je u kabinetu održao sastanak sa Nedžadom Brankovićem sa kojim je ranije sarađivao i na brojnim funkcijama na nivou BiH.

Nakon sastanka Košarac je podijelio fotografije sa sastanka te je poručio kako je razgovor bio prijateljski.

"Iznenadila me je posjeta dugogodišnjeg prijatelja Nedžada Brankovića. Sa njim, kao i uvijek, interesantni i sadržajni razgovori" poručio je Košarac.

Branković je u proteklim godinama obavljao niz funkcija, a od 2019. godine je bio zamjenik ministra saobraćaja i komunikacija u istom mandatu kada je svoju ministarsku funkciju obavljao i Staša Košarac.

Kada je riječ o stranačkim funkcijama, Branković se trenutno vodi kao predsjednik Senata Stranka demokratske akcije (SDA).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...