STAŠA KOŠARAC ŽESTOKO ODGOVORIO ESCOBARU: "Taj spletkaroš i smutljivac daje sebi za pravo da govori o "osiromašenom entitetu"

Košarac je upitao ko daje pravo "tom nesrećniku da nam ponovo prijeti silom, NATO savezom, lažnim visokim predstavnikom?!"

  • Vijesti

  • 16. Mar. 2024  16. Mar. 2024

  • 5

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac izjavio je da uvrede zamjenika pomoćnika državnog sekretara SAD Gabrijela Eskobara na račun Srpske najbolje govore o njemu samom, naglasivši da takve gadosti mogu izaći samo iz osiromašenog uma trećerazrednog američkog aparačika Eskobara, prenosi Srna. 

- Taj spletkaroš i smutljivac daje sebi za pravo da govori o "osiromašenom entitetu"?! Da ima imalo obraza, dostojanstva i časti, kleknuo bi pred srpski narod i molio za oproštaj zbog osiromašenog uranijuma kojim su nas bezdušno zasipali!

Molio bi srpske žrtve u Srpskoj i Srbiji da oproste za sve ono što su nam učinili tokom prve agresije u istoriji NATO saveza. Molio bi za pokoj duša ubijene srpske djece, žena, staraca... Molio bi za sve one koji i dan danas osjećaju posljedice NATO bombardovanja -  istakao je Košarac za Srnu komentarišućiEskobarovu izjavu da se, kako je rekao, osiromašeni entitet sa 750.000 ljudi ne može suprotstaviti NATO savezu, da BiH može imati bezbjednosne garancije Alijanse.

Košarac je upitao ko daje pravo "tom nesrećniku da nam ponovo prijeti silom, NATO savezom, lažnim visokim predstavnikom?!"

- Zar misle da će nas uplašiti tim kabadahijskim i pameću netaknutim narativom?!
Neka ga neko obavijesti da je vrijeme američkog argumenta sile naspram siline argumenata je prošlo. Srpska nikada neće pristati na članstvo u NATO, o čemu smo se jasno opredijelili i kroz rezoluciju Narodne skupštine Republike Srpske. A prijetnje Eskobarovog osiromašenog uma možete okačiti mačku o rep! - poručio je Košarac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...