PET OSOBA PRIVEDENO U SLUČAJU NESTANKA MALE VANJE: Djevojčici još uvijek nema ni traga ni glasa, u potragu se uključila cijela regija

Pet osoba je privedeno u slučaju nestanka male Vanje

  • Hronika

  • 02. Dec. 2023  

  • 0

Pet osoba privedeno je u vezi sa nestankom tinejdžerke Vanje (14), koja je prije 27. novembra nestala u Skoplju.

Ministar unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski je rekao da je istraga i dalje u toku.

"U proteklom periodu preduzet je niz kriminalističkih mera u cilju utvrđivanja svih činjenica koje ćemo saopćiti u trenutku kada budu trebalo da budu saopćene. Prošle noći i tokom noći privedeno je pet osoba i provjereno je jedno vozilo", rekao je Spasovski.

Podsjetimo, Vanja Gorčevska (14) nestala je u jutarnjim satima 27. novembra na putu do škole, a u potragu za djevojčicom koju traži cijela regija, uključen je i Interpol.

Djevojčica u školu nikad nije stigla, a njen mobilni telefon posljednji put je lociran na Partizanski Odeji kod kafića Broz.

Zaposleni u kafiću rekli su da ništa nisu vidjeli, ali da je policija uzela snimke sa njihovih kamera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...