ZA NJIH NEMA KRIZE: Bogati građani Bosne i Hercegovine slave novu godinu na egzotičnim destinacijama…

Iako je besparica, ima i onih koji se odlučuju da otputuju. 

  • Ekonomija

  • 09. Dec. 2023  

  • 0

Iako inflacija u našoj zemlji raste, raste i potražnja bh. građana za putovanjima. Za novogodišnje praznike obično se odlučuju za zemlje regije, tvrde u turističkim agencijama. Ima li novca za egzotične destinacije? 

Iako je besparica, ima i onih koji se odlučuju da otputuju. 

Uglavnom će, kao i prethodnih godina, proslava biti organizovana u krugu porodice, prijatelja...

U turističkim agencijama ponude su bogate, ali i zainteresovanost građana ne manjka.

"Uvijek je velika zainteresovanost za aranžmanima, ali ono što je specifično za Novu godinu je to da ljudi nekako u našim krajevima više vole u našem regionu da proslave Novu godinu", kažu iz turističke agencije.

Uvijek su popularne i destinacije u regionu poput Budve, Beograda, Zagreba i Ljubljane. Ne izostaje zainteresovanost ni za planinama.

I pored krize, zainteresovanost za putovanja i doček Nove godine na nekoj od egzotičnih destinacija je u porastu iz godine u godinu.

Više u prilogu BHRT-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...