"NEMAM IM ŠTA DATI DA JEDU": Suprug je ostavio trudnu, sa šestoro djece u podrumu (VIDEO)

Ostavljena od supruga kada je najpotrebniji došla je u situaciju da živi u uslovima koji nisu dostojni čovjeka.

  • Društvo

  • 17. Dec. 2023  

  • 0

U tuzlanskom naselju Irac u jednom od podruma jedne kuće sa šestero djece živi Eldina Ramić.

Ostavljena od supruga kada je najpotrebniji došla je u situaciju da živi u uslovima koji nisu dostojni čovjeka. Zbog nedostatka struje ne može kuhati djeci a preživljavaju tako što sa djecom ćisti kuće i dječijeg doplatka.

"Čim tri sata, ništa se ne vidi. Imam taj jedan prozor i to je to. Nemam gdje da operem ove tepihe, nemam gdje da sušim", kaže Eldina.

Kaže da je muž ostavio prije četiri mjeseca.

"Trudna sam. Imam šestoro djece, dvoje hrani svekrva, jedno je otišlo kod nene trenutno. Ovi su sa mnom. Ona (kćerkica) ide u školu. Nekad imam za užinu, nekad nemam. Nemam im gdje skuhati, nemam struje. Nemam im šta dati da jedu. Skoro sam dobila jedan socijalni paket. Makarone… Ali nemam gdje ni da im kuham – nastavlja svoju ispovijest za televiziju Tatabrada.

Kaže da bi rado radila kada bi mogla, ali ne može ni od djece ni zbog toga što je u drugom stanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...