MACAN JE PORSCHEOV GLAVNI ADUT I DOBRO MU IDE: Sam interijer uvelike podsjeća na novi...

(...) Cayenne s digitalnim kokpitom od 12.6 inča.

  • Auto

  • 18. Dec. 2023  18. Dec. 2023

  • 0

Upravo tako, dogodio se Porsche kojem je glavna vijest broj ekrana u kabini.

Macan je nositelj prodaje Porschea, a podjednako dobro mu ide u svakom kutku našeg planeta, bar onog bogatijeg i razvijenijeg dijela. Kao i kod nekih prethodnih noviteta, Porsche uz neke manje detalje prvo u javnost pušta interijer automobila. 

A tu definitivno ima šta pokazati. Najznačajnije je svakako uvođenje AR tehnologije, umjetne stvarnosti gdje se ispred vozača na cesti projiciraju informacije navigacijskog sustava.

Sam interijer uvelike podsjeća na novi Cayenne s digitalnim kokpitom od 12.6 inča, "podignutim" na armaturu ručicom mjenjača i središnje postavljenim 10.9-inčnim zaslonom infotainmenta. 

I tu Porsche ne staje. Uz doplatu opremit će Macana i trećim zaslonom iste veličine, postavljenim iznad pretinca suvozača, a koji služi za prikaz videomaterijala i aplikacije poput TikToka. Zanimljivo je da ga se može koristiti i u vožnji jer ne smeta vozaču. 

Društvenim mrežama šire se i fotografije eksterijera prototipa lišenog ozbiljnije kamuflaže. Nema sumnje, estetski je Porsche ostao dosljedan, čak i kad su u pitanju relativno kompaktne mjere. 

Kao što je poznato, novi Macan prelazi na struju. Ali ne u potpunosti, jer je Porsche ipak malo vagnuo prije konačne odluke. A vaga je pokazala da i oktani donose zaradu pa će tako paralelno biti u prodaji, i to još dulje vrijeme. U svakom slučaju, sve će ovisiti o prodaji. 

I za kraj recimo kako će top izvedba Macana raspolagati s 612 KS i 1000 Nm, odnosno 440 KS u konvencionalnoj ponudi. 

(Index.hr)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...