MAŠINA OD 40.000 EURA: Sa gradilišta ukraden bager težak 7,5 tona, policija traga za lopovom

Policijske ekipe rade sve kako bi što prije pronašle počinioca.

  • Hronika

  • 20. Dec. 2023  20. Dec. 2023

  • 1

Za sada nepoznati počinilac ukrao je u dragačevskom selu Markovica u Srbiji bager marke TB 175, koji radi na izgradnji dionice auto-puta od Preljine do Požege i pripada privatnoj firmi iz Požege, javlja Tanjug.

"Kada sam došao na posao vidio sam da nema bagera na mjestu gdje je ostavljen. Obišao sam cijeli potez gdje radimo i nisam našao građevinsku mašinu. Odmah pozvao sam poslodavca pa potom policiju, koja je brzo izašla na lice mjesta", rekao je Darko Milanković, jedan od radnika na izgradnji auto-puta koji je koristio ovu građevinsku mašinu.

"Jedan od mještana koji živi u blizini rekao mi je da je u sinoć, oko 22 sata, u povratku sa posla vidio kako neko taj bager tovari na kamion", rekao je Milanković.

Građevinska mašina teška je 7,5 tona, a njena vrijednost je oko 40.000 eura.

Policijske ekipe rade sve kako bi što prije pronašle počinioca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...