UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA KRAĐU BAGERA: Mašinu od 40.000 eura stavio na prikolicu i otjerao, saučesnik mu obezbjedio lokaciju

Osumnjičenom G. P. određeno je zadržavanje do 48 sati

  • Hronika

  • 21. Dec. 2023  

  • 0

Muškarac G. P. (43) iz okoline Mionice u Srbiji uhapšen je zbog sumnje da je 16. decembra ukrao u selu Markovica ukrao bager, koji je potom prevezao u Suboticu.

Također, policija je podnijela krivičnu prijavu protiv muškarca (45) iz Beograda zbog sumnje da je obezbjedio lokaciju u Subotici, a na koju je G. P. odvezao bager.

Osumnjičenom G. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor u trajanju od 30 dana, prenosi Blic.

Podsjetimo, krađa se dogodila u Lučanima, a ukradeni bager, čija je vrijednost oko 40.000 eura, bio je angažovan na izgradnji dionice auto-puta i pripada privatnoj firmi iz Požege.

"Kada sam završio posao parkirao sam bager, kada sam sljedeći put došao, on nije bio na svom mjestu. Odmah sam obavijestio poslodavca, zatim i policiju. Uzete su izjave. Jedan svjedok je potvrdio da je vidio kako se bager tovari na prikolicu i odvozi dalje", rekao je za RINU Dark Milenković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...