"NIKOME OVOLIKO MOĆNO NE STOJI”: Severina za koncert izabrala odijelo zbog kojeg pljušte komplimenti (FOTO)

Iako je odabrala odijelo vrlo klasičnog kroja i boje, dodatak sitnih kristala na sakou i hlačama čini ovo odijelo vrlo glamuroznim.

  • Žena

  • 23. Dec. 2023  

  • 0

Zagrebački klub Mint sinoć nije bio dovoljno velik za sve Severinine obožavatelje koji su željeli doći na njezin koncert. Pjevačica je atmosferu dovela do usijanja svojim hitovima koje je publika uglas pjevala s njom.

Severina nas je odavno navikla na svoje odlične scenske kombinacije, a nije razočarala ni ovaj put. Iako često nastupa u haljinama, za ovaj koncert odabrala je odijelo.

Nosila je model u takozvanoj kobalt nijansi plave boje koje je još poznata i kao kraljevski plava. "Nikome ovoliko moćno ne stoji plava", napisala je jedna njezina pratiteljica na Instagramu ispod fotografija Severinine odjevne kombinacije.

Iako je odabrala odijelo vrlo klasičnog kroja i boje, dodatak sitnih kristala na sakou i hlačama čini ovo odijelo vrlo glamuroznim i posebnim te stvorenim za neke svečanije prilike, navodi Zadovoljna.hr.

Ispod sakoa nosila efektan plavi grudnjak od velura, glatkog materijala koji je vrlo popularan u hladnije doba godine, a posebno u prazničnom razdoblju.

Uz ovakvo odijelo, cipele s visokom potpeticom definitivno su savršen i gotovo nezaobilazan odabir. Severina ga je nadopunila otvorenim srebrnim štiklama s potpeticom umjerene visine koja joj je omogućila da na pozornici nesmetano pleše.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...