PAZI, SNIMA SE: Lejla i Tarik Filipović "ulovljeni" u šetnji gradom, čim su vidjeli da ih snimaju odmah su se okrenuli...

Podsjetimo, Tarik i Lejla u braku su od 2007. godine, a sina Armana dobili su u februaru 2008.

  • Estrada

  • 24. Dec. 2023  

  • 1

Lejla i Tarik Filipović prošetali su centrom Zagreba gdje su ih primijetili i fotografi koji su se tamo našli.

Čim su vidjeli da ih snimaju spremno su pozirali sa smiješkom na licu.

Lejla i Tarik Filipović

Supružnici su se nedavno pohvalili kako su uživali na zagrebačkom koncertu Dine Merlina, na koji su poveli i sinove Armana i Dinu. Porodica se fotografirala sa zvijezdom večeri, ali i njegovim jednako poznatim gostom Zdravkom Čolićem.

Fotografije je na svojem profilu na Instagramu objavila Lejla, a prvo upada u oči to da su sinovi prerasli nju i Tarika. Iako je Lejla sina Dina dobila s bivšim suprugom Dadom Majolijem, Tarik ga je prihvatio kao svojeg i s njim ima odličan odnos.

Podsjetimo, Tarik i Lejla u braku su od 2007. godine, a sina Armana dobili su u februaru 2008.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...