NAKON SEDAM DANA ŠTRAJKA GLAĐU: Mariniki Tepić ozbiljno ugroženo zdravlje

Marinika Tepić i danas je, kao i jučer, primila infuziju, s obzirom na to da od ponedjeljka, 18. decembra štrajkuje glađu, te joj je zdravlje ugroženo

  • Regija

  • 24. Dec. 2023  

  • 0

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić već sedam dana zaredom štrajkuje glađu, a danas je drugi dan tokom kojeg prima infuziju jer joj zdravlje ugroženo.

Marinika Tepić i danas je, kao i jučer, primila infuziju, s obzirom na to da od ponedjeljka, 18. decembra štrajkuje glađu, te joj je zdravlje ugroženo, piše Nova.rs.

Inače, Tepić je u štrajk stupila nakon izbora u Srbiji, a iz SSP-a je ranije saopćeno da „ona ne odustaje i da je odlučna da do kraja ostane u ovoj borbi sve do poništenja izbora koji su brutalno pokradeni od SNS-a i Aleksandra Vučića“.

Nakon višednevnog štrajku glađu opozicionari pozivaju na večerašnji protest ispred RIK-a na kome će biti zajedno sa građanima koji izražavaju nezadovoljstvo zbog kršenja izborne volje.

Tepić također od ponedjeljka boravi u zgradi Republičke izborne komisije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...