ALEKSANDAR VUČIĆ PODSJETIO NA 2012. GODINU: "Dodik je šetao i sa njima, sada kriv što podržava druge" (VIDEO)

"Oni su doneli taj Zakon. Oni su šetali tada i sa Miloradom Dodikom, sad što Dodik ne podržava njih nego nekog drugog sada im je kriv", rekao je Vučić.

  • Regija

  • 24. Dec. 2023  

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srpski narod u Republici Srpskoj ni kriv ni dužan izložen napadima poslije izbora u Srbiji.

Vučić je rekao da nije problem ako napadaju njega i predsjednika RS Milorada Dodika, već to što napadaju srpski narod u RS.

"Za njih je sve predstava i da oni ne bi objašnjavali naciji da su nesposobni i da su po ko zna koji put izgubili izbore, govore da im je kriv Sveti Petar i lopovluk i narod iz RS i odavde i odande", rekao je Vučić u današnjem obraćanju.

Video kada je Milorad Dodik 2012. godine podržavao Borisa Tadića protiv Aleksandra Vučića:

Кada je riječ o napadima opozicije na vladiku bihaćko-petrovačkog Sergija, Vučić je rekao da su i vladika Sergije i vladika bački Irinej napadnuti jer su se stavili u odbranu srpskog naroda iz Republike Srpske koji je opoziciji sada za sve kriv, kao što je nekada bio srpski mučenički narod iz Republike Srpske Кrajine.

On je rekao da su opozicija i njeni mediji napali i ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Nenada Nešića jer je izašao na izbore, a on je samo izašao na vanredne parlamentarne izbore, jer na to ima pravo.

Vučić je naveo da je predsjedniku Narodne skupštine Srpske Nenadu Stevandiću rekao da idući put svakako izađe na izbore, navodeći da i on i njegova porodica nisu izašli na izbore u Beogradu a ostvarili su to pravo.

On je upitao zašto se spominje nekih 40.000 birača iz Republike Srpske kada ih je u Beogradu 5.100 sa pravom glasa.

"Oni su doneli taj Zakon. Oni su šetali tada i sa Miloradom Dodikom, sad što Dodik ne podržava njih nego nekog drugog sada im je kriv", rekao je Vučić.

On je podsjetio da je 10 dana pred izbora predvidio da će lista SNS-a pobijediti sa četiri do pet odsto razlike.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...