VILA STRAVE ODNIJELA TRI ŽIVOTA: Tijela poznatog para i njihove kćerke pronađena u lokvi KRVI, nezapamćen užas potresao ovaj grad (VIDEO)

Horor priča dolazi iz skupocene vile u Masačusetsu u kome je pronađena mrtva porodica, jezivi detalji misteriozne smrti potresle su ovaj grad

  • Hronika

  • 30. Dec. 2023  

  • 0

Bogata porodica pronađena je mrtva u njihovoj vili vrednoj pet miliona dolara u Massachusettsu.

Tijela bračnog para Rakesha Kamala (57) i Teene Kamal (54) i njihove kćerke Arijane (18) pronađena su u njihovoj vili u Doveru u četvrtak, u lokvi krvi, piše The New York Post, prenosi Srbija Danas.

Okružni tužilac je saopćio da se sumnja da je posredi nasilje u porodici. Navodi da je pištolj pronađen blizu tijela muškarca, međutim, nije htio da kaže da li su sva tri člana porodice ubijena i ko je ubica. Takođe je odbio da spekuliše o motivima ubistava.

Mediji navode da se bračni par posljednjih godina suočio sa finansijskim problemima i da im je vila prije godinu dana oduzeta zbog dugova i prodata za tri miliona dolara.

Кamali su vilu od 1.800 kvadrata sa 11 spavaćih soba i 13 kupatila u jednom od najluksuznijih naselja u Massachusettsu platili četiri miliona dolara 2019. godine.

Teena i Rakesh ranije su vodili kompaniju za obrazovne sisteme u Massachusettsu pod nazivom EduNova. Кompanija je osnovana 2016, ali je ugašena u decembru 2021. godine. Web stranica kompanije i njihove LinkedIn stranice para su neaktivne od petka.

alt

Teena Kamal

Teena, koja je bila student Harvarda, podnijela je zahtev za bankrot u septembru 2022. godine. Tada je navela da ima između milion i 10 miliona dolara obaveza.

alt

Rakesh Kamal

Bila je jedan od odbora direktora američkog Crvenog krsta Massachusettsa i iza sebe imala tri decenije rada u obrazovnoj i tehnološkoj industriji.

alt

Ariana Kamal

Ariana je bila student na koledžu Middlebury u Vermontu, privatnoj školi liberalnih umjetnosti koja košta 64.800 dolara godišnje, a studirala je neuronauku, navodi njen LinkedIn.

Tijela je otkrio rođak koji je svratio da ih obiđe nakon što se nisu čuli nekoliko dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...