URNEBESNO: Vasković proglasio „rogonju“ godine –„Tiki Tile odvela čak i psa…“

Više izvora mi je potvrdilo da su Tegeltiju nakon uvođenja američkih sankcija napustili apsolutno svi, piše, između ostalog Vasković.

  • Mini market

  • 01. Jan. 2024  

  • 0

-Ako uhvatite suprugu sa ljubavnikom, onda ste rogonja. Ali, ako uhvatite suprugu sa Kavčaninom sa kojim ste je vi upoznali, pa vam ona nakon toga pokupi novac i psa, onda ste Milan Tegeltija.

Davno sam prorekao sudbinu Milana Tegeltije. Na njegovu žalost, sve se obistinilo. Doduše, njegov pad je došao nešto ranije nego što sam očekivao, piše na svom Blogu novinar Slobodan Vasković.

-Potkovani je ne tako davno bio jedan od najmoćnijih ljudi u Bosni i Herecegovini. Kao predsjednik VSTS-a, nekoliko godina je imao monopol u poslovima imenovanja sudija i tužilaca. 

Iako je prvobitno bio distanciran od političara, postepeno je sebe doveo u poziciju da potpuno zavisi od volje Milorada Dodika. Pokazalo se da je saradnja sa Dodikom bila ključna životna greška.

Dok je bio na vrhuncu, mnogi su željeli da budu viđeni u njegovom društvu: prijatelji, kumovi, starlete, privrednici… Danas je stanje takvo da njega zaobilaze čak i virusi i bakterije.

Ipak, život zna biti kučka. Stan, vila u Česmi, kabriolet, pun sef  novca, sve to nije bilo dovoljno da zadrži najvrjedniji životni trofej - suprugu Tijanu Tegeltiju.

Dobro upućeni tvrde da je Tiki Tile još u ranim dvadesetim „padala“ na žestoke momke.

Tiki Tile je na žestokog momka, u vidu Mladena Samardžije, nabasala još dok je bila u braku sa Tegeltijom. Radi o jednom od kumova Kavačkog klana, koji se slobodno šetao Banjalukom posljednjih nekoliko godina.

Interesantan je način na koji se Tiki Tile riješila nepotrebnog „brodskog tereta“ u vidu Tegeltije. On je jedan dan, po povratku u luksuznu vilu, zatekao prazan sef (u kojem je držao oteti novac). 

Da tuga bude veća, Tiki Tile je pokupila i psa.

Moram priznati da je Tiki Tile zaista okrutna. Trebala mu je ostaviti bar psa. 

Više izvora mi je potvrdilo da su Tegeltiju nakon uvođenja američkih sankcija napustili apsolutno svi, piše, između ostalog Vasković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...