SNS DOBILA 49 MANDATA, SRBIJA PROTIV NASILJA 43: GIK o rezultatima izbora za odbornike Skupštine Beograda

Gradska izborna komisija je na današnjoj sjednici usvojila Zapisnik sa 28. sjednice GIK-a.

  • Regija

  • 03. Jan. 2024  

  • 0

Gradska izborna komisija održala je danas 29. sjednicu, na kojoj je usvojen Ukupni izvještaj o rezultatima izbora za odbornike Skupštine grada Beograda.

Izborna lista broj 1 "Aleksandar Vučić - Beograd ne smije da stane" dobila je 49 mandata, izborna lista broj 3 Srbija protiv nasilja – "Dobrica Veselinović – prof. dr Vladimir Obradović" dobila je 43 mandata.

Izborna lista broj 5 "dr Miloš Jovanović – Nada za Beograd" dobila je sedam mandata, izborna lista broj 13 "Mi glasamo iz naroda, Aleksandar Jerković" dobila je šest mandata, izborna lista broj 2 "Ivica Dačić – Premijer Srbije, Toma Fila - Gradonačelnik Beograd" koja je dobila pet mandata.

Također, Gradska izborna komisija je na današnjoj sjednici usvojila Zapisnik sa 28. sjednice GIK-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...