NIJE ZA MLAĐE OD 18: Slavna glumica snimila vruće scene seksa, procurio video…

Ona u seriji glumi voditeljicu vijesti Alex Levy, dok Jon glumi Paula Marksa, tehnološkog milijardera.

  • Show

  • 13. Okt. 2023  

  • 0

Slavna holivudska glumica Jennifer Aniston skinula se za vruću scena seksa s 52-godišnjim Jonom Hammom. Ona u seriji glumi voditeljicu vijesti Alex Levy, dok Jon glumi Paula Marksa, tehnološkog milijardera.

U posljednjoj epizodi treće sezone, naziva "The Stanford Student", Alex je intervjuirala Paula u njegovoj vili u Hamptonsu, a napet i težak intervju probudio je iskrice između njih dvoje, pa su završili zajedno u krevetu.

U scenama seksa dvoje glumaca potpuno se razgolitilo, a Jennifer je izgledala jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni koju je snimila u filmu "Prekid" davne 2006. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...