VUKANOVIĆ UZBURKAO JAVNOST: „Sanju Vulić treba staviti na čelo Dodikovog CIK-a i Izborne komisije, ona je…“

Vukanović je komentirao i poziv na borbu protiv Dodika od strane Vojina Mijatovića i „Trojke“.

  • Mini market

  • 05. Jan. 2024  

  • 1

Imajući u vidu bogato iskustvo u „sprovođenju izbornog procesa“ u Doboju, organizaciji nevjerovatnih prevara i krađe glasova, kojima je sebi i Borisu Jeriniću u novembru 2020. godine dodala skoro 30.000 glasova, perjanicu SNSD-a Sanju Vulić trebalo bi staviti na čelo Republičke izborne komisije, da sprovodi „fer“ i „poštene“ izbore, kako je to zamislio Dodik, poručio je na press konferenciji zastupnik u Narodnoj skupštini republike Srpske Nebojša Vukanović.

Za pravdu i red lista Nebojše Vukanovića neće otići na sastanak sa liderima parlamentarnih stranaka u Banjoj Luci 8.1.2024. godine, koji je organizovao Uzurpator a formalno nas pozvao Nenad Stevandić.

Ne želimo na sastanak sa onima uzurpatorima i nasilnicima koji su pokrali izbore i sada žele da spriječe kontrolu izbornog procesa kako bi na isti način postali na vlasti, prekrajanjem izborne volje građana, nasiljem i korupcijom, poručio je Vukanović.

Vukanović je komentirao i poziv na borbu protiv Dodika od strane Vojina Mijatovića i „Trojke“, kazavši da bi prije sarađivali sa El Chapom nego sa Vojinom Mijatovićem, Nerminom Nikšićem i ostalim poslanicima Milorada Dodika, čiji je ključni zadatak da ispunjavaju Dodikove želje izdajući narod i državu u koju se kunu.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...