„TREBALI STE TO JUČER UČINITI, ZNAM DA OD TROJKE NEMA FAJDE, ONI SU…“: Društvene mreže gore, nakon istupa Duške Jurišić, redaju se komentari…

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 08. Jan. 2024  08. Jan. 2024

  • 1

Ne stišavaju se reakcije nakon istupa Duške Jurišić, zamjenice ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH.

Nakon što se zamjenica ministra za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Duška Jurišić oglasila na društvenim mrežama povodom provokacija Bošnjaka u Vlasenici na Badnji dan i pucanja u koloni vozila pod pratnjom MUP-a RS-a u Potočarima, uslijedile su brojne reakcije.

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, Duška Jurišić je na društvenim mrežama napisala sljedeće:

“Ne slavim Božić. Nakon smrti dide 1992.godine, porodica i prijatelji su se okupljali oko mame. Ni mame više nema. A nema ni pravog mira, kada se u vrijeme Božića psuje, vrijeđa i puca po naseljima komšija. Vidim da se neki takozvani pravoslavci u Istočnoj Bosni ponovo brukaju. Uz izraze žaljenja, samo ću reći, napisati – ne u moje ime”, navela je ona.

Nakon svega, policijska uprava Zvornik saopćila je da su policijski službenici Policijske stanice Srebrenica identificirali i uhapsili dvije osobe iniciјala G.A. i N.G. iz Srebrenice zbog postoјanja osnova sumnje da su počinila krivično dјelo izazivanje opće opasnosti.

Iz kolone vozila pod pratnjom MUP-a RS-a pucano dok je prolazila kroz Potočare.

Ranije su zabilježene provokacije i u Vlasenici.

„Slobodna Bosna“ jutros je izvijestila o dramatičnim događajima ispred policijske stanice u Srebrenici.

Više pročitejte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...