ANA BRNABIĆ ČESTITALA NEUSTAVNI DAN REPUBLIKE SRPSKE: „Za mir i stabilnost nastavljamo zajedno da se borimo…“

-Republika Srpska u Srbiji uvijek ima iskrenog prijatelja sa svim svojim resursima i nesebičnom pomoći zarad daljeg razvoja, poručila je ona.

  • Politika

  • 09. Jan. 2024  

  • 2

Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uputila je danas čestitku predsjedniku Vlade bh. entiteta Republika Srpska Radovanu Viškoviću povodom obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske.

-Povodom Dana Republike Srpske, u ime Vlade Republike Srbije i u svoje ime, Vama i građanima upućujem srdačne čestitke, uz najbolje želje za napredak i blagostanje Republike Srpske i srpskog naroda, navela je Brnabić u čestitki.

-Republika Srpska u Srbiji uvijek ima iskrenog prijatelja sa svim svojim resursima i nesebičnom pomoći zarad daljeg razvoja.

Za mir i stabilnost nastavljamo zajedno da se borimo radom, znanjem i kreativnošću, kako bi region krenuo putem napretka, na dobrobit svih građana, dodala je Brnabić, te dodala kako svim građanima Republike Srpske želi dobro zdravlje, bezbjednost i svaku sreću u ličnom životu, a Republici Srpskoj uspjeh i napredak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...