KĆERKA SE OGLASILA O NESTANKU OCA: "Nikada do sada se nije desilo da ne znamo gdje je, nije bio bolestan"

"Zato molimo nadležne u MUP-u Kantona Sarajevo i Gorskoj službi spašavanja da intenziviraju potragu".

  • Hronika

  • 14. Jan. 2024  

  • 0

Porodica Midhata Dedovića, koji je nestao 28.11.2023.godine, ponovo apelira na nadležne institucije, medije i građane da im pomognu u potrazi i dobijanju bilo kakve informacije o njegovom nestanku.

Midhat Dedović rođen 09.08.1961 u mjestu Čurovi, opština Goražde, posljednji put je viđen u naselju Boljakov potok 28. novembra prošle godine oko 20 sati i 30 minuta. Visok je oko 190 cm, težak 85 kilograma. Ima prosijedu kosu i bradu, nosi dioptrijske naočale. U danu kada je nestao, na sebi je imao crnu zimsku jaknu, maslinastozelene pantalone, karirani džemper i crne čizme.

Otac je nije imao nikakve hronične bolesti i psihički je zdrava osoba. Nakon mamine smrti je živio u naselju Reljevo dom, ali je veliki dio vremena provodio kod mene i moje sestre. Čak je išao po sestrinu djevojčicu u vrtić. Svake druge sedmice je poslije posla išao kod sestre da joj čuva djecu dok je ona na poslu. Nikada do sada se nije desilo da ne znamo gdje je, ili da negdje ode, a da nas ne nazove. Nikakvu promjenu nismo primijetili na njemu, niti se bilo što u njegovom ponašanju promijenilo. Nestanak smo prijavili 30.11.2023. Krim službi Novi Grad i Gorskoj službi spašavanja, ali nažalost do danas nemamo nikakvih informacija ni tragova. Zato molimo nadležne u MUP-u Kantona Sarajevo i Gorskoj službi spašavanja da intenziviraju potragu. Molimo i sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji, ili nama na broj telefona +387644555153”, navodi u apelu kćerka Midhata Dedovića Amina Gadžo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...