DOBAR START ZA EKIPU SA KOŠEVA: Sarajevo u prvoj utakmici na pripremama savladalo Radnik iz Hadžića (FOTO)

U prvom pripremnom meču ove zime Sarajevo je bez većih problema savladalo prvoligaša Federacije Bosne i Hercegovine.

  • Sport

  • 19. Jan. 2024  19. Jan. 2024

  • 0

Fudbaleri Sarajeva su u prijateljskoj utakmici u Čitluku savladali Radnik iz Hadžića rezultatom 4:0.

U 12. minuti Hamza Čataković je dobio loptu u kaznenom prostoru, dodao do Almedina Ziljkića, koji nalazi prostor za šut i pogađa za 1:0, tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme.

Anđušić i Hasić donose drugi gol Sarajeva u 65. minuti. Odličnu loptu je poslao Anđušić iza odbrane Radnika, a Hasić se snašao, izbacio čuvara i pogodio za 2:0.

Do kraja utakmice Sarajevo još dva puta pogađa mrežu Radnika. Prvo je Nemanja Anđušić pogodio na asistenciju Durakovića, a onda je po drugi put asistirao, ovaj put Renanu Oliveiri za 4:0, navodi N1.

Sarajevo u nedjelju putuje u Umag gdje će nastaviti pripreme.

HT | FK Sarajevo 1:0 FK Radnik Hadžići

Objavljuje FK SarajevoPetak, 19. siječnja 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...