ENGLEZI PIŠU: Prvak Italije poslao ponudu za Anela Ahmedhodžića

Football Insider navodi kako Italijani ove zime žele angažovati centralnog beka, a za oko im je zapao bh. defanzivac.

  • Sport

  • 16. Jan. 2024  

  • 0

Anel Ahmedhodžić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine koji nosi dres Sheffield Uniteda, ove zime mogao bi napustiti Englesku.

Kako tvrde tamošnji mediji za usluge našeg stopera zainteresovan je prvak Italije - Napoli!

Football Insider navodi kako Italijani ove zime žele angažovati centralnog beka, a za oko im je zapao bh. defanzivac.

Isti izvor navodi kako je Napoli već poslao ponudu Sheffieldu za Ahmedhodžića.

Ahmedhodžić je ove sezone za Sheffield odigrao 14 utakmica u postigao jedan gol. Sa engleskim klubom ima ugovor do 2026. godine, a njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu je 18 miliona eura.

Za reprezentaciju BiH je ubilježio 21 nastup i postigao jedan gol. Od juna nije igrao za Zmajeve zbog nesuglasica sa bivšim selektorima, ali je Savo Milošević najavio da će se pojaviti na okupljanju pred baraž za EURO 2024. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...