DA SE NAJEŽIŠ: Slavna glumica pojavila se u vrućem izdanju, ali svi su gledali samo u njezino lice…

Brojnim estetskim zahvatima dovela se do neprepoznatljivosti.

  • Estrada

  • 23. Jan. 2024  23. Jan. 2024

  • 1

Holivudska glumica Nicole Kidman (56) privukla je pažnju na svečanoj premijeri svoje nove serije "Expats" u New Yorku.

Glumica je na svečanost stigla u razgolićenom izdanju u haljini s velikim prorezima na leđima i donjem dijelu, no i ovo golišavo izdanje ostalo je u sjeni njezinog zaleđenog lica.

I dok je nedavno u jednom intervjuu izjavila da je uopće nije briga što ljudi misle o njezinim modnim odabirima, ono o čemu već godinama šuti su brojni estetski zahvati, kojima se dovela do neprepoznatljivosti.

Foto: Agencije

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je Kidman pretjerala s botoksom, a profesionalci su tada potvrdili kako je očito da je bila na još nekoliko zahvata, s kojima još očito nije prestala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...