"SADA JE SVE NA KOCKI...": Nakon Trumpove pobjede, predsjednik Biden se obratio naciji...

Rekao je da je jasno da će Donald Trump biti republikanski kandidat 2024.

  • Svijet

  • 24. Jan. 2024  

  • 1

Joe Biden komentirao je Trumpovu pobjedu u New Hampshireu.

Rekao je da je jasno da će Donald Trump biti republikanski kandidat 2024.

"Sada je jasno da će Donald Trump biti republikanski kandidat. A moja poruka zemlji je da ulozi ne mogu biti veći. Naša demokracija. Osobne slobode - od prava na izbor do prava glasa. Naša ekonomija - koje je doživjelo najsnažniji oporavak od covida-19 u svijetu. Sve to je na kocki", rekao je Biden u saopćenju za javnost.

Uputio je poziv nezavisnim kandidatima i republikancima "koji dijele predanost temeljnim vrijednostima nacije - demokraciji, osobnim slobodama, ekonomiji koje svima daje poštenu priliku" da mu se pridruže.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...