KREIRANJE STRATEGIJE ZA IZAZOVE SA KOJIMA SE BOŠNJACI SUOČAVAJU: Bakir Izetbegović primio delegaciju Bošnjačke stranke

Posebno je naglašena važnost snažnijeg uvezivanja organizacija Stranke demokratske akcije i Bošnjačke stranke koje okupljaju mlade i žene kroz realizaciju zajedničkih projekata.

  • Politika

  • 24. Jan. 2024  

  • 1

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović sastao se danas sa delegacijom Bošnjačke stranke Crne Gore, predvođenu predsjednikom Ervinom Ibrahimovićem.

Na sastanku je razgovarano o daljem jačanju veza i inteziviranju saradnje predstavnika bošnjačkog naroda iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

U tom kontekstu je inicirano kreiranje strategije kao zajedničkog sveobuhvatnog odgovora i pristupa izazovima sa kojima se bošnjački narod suočava u regionu.

Posebno je naglašena važnost snažnijeg uvezivanja organizacija Stranke demokratske akcije i Bošnjačke stranke koje okupljaju mlade i žene kroz realizaciju zajedničkih projekata.

Sastanku su također prisustvovali potpredsjednik Bošnjačke stranke Damir Gutić, članica Predsjedništva Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić i savjetnik predsjednika Bošnjačke stranke Izet Ćorović, te potpredsjednik SDA Haris Zahiragić i predsjednik Glavnog odbora Safet Softić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...