SUNOVRAT MUZIČKE ZVIJEZDE BIVŠE JUGOSLAVIJE: Živi u podrumu, a povezivali su je sa narkodilerima

Drugi komšija je kazao da ju je nekoliko puta vidio dok je šetala sa svojim partnerom i da su se burno svađali.

  • Estrada

  • 24. Jan. 2024  

  • 0

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, je bila muzička zvijezda bivše Jugoslavije. Nažalost, njena muzička karijera je stagnirala, a ona se suočava sa brojnim životnim problemima. 

Naime, srbijanski mediji tvrde da Bebi Dol sada živi u podrumu.

"Nismo je dugo vidjeli. Čini mi se da je posljednji put ovuda šetala prije dva mjeseca dva. Posljednje što znam je da živi u podrumu, a da ulazi kroz garažu", ispričala im je žena koja živi u obližnjoj zgradi.

Drugi komšija je kazao da ju je nekoliko puta vidio dok je šetala sa svojim partnerom i da su se burno svađali.

"Nije bilo prijatno da tako nešto čujete dok ih gledate. Orila se ulica od njih dvoje. Nažalost, vidno je smršala. Potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovno je neprepoznatljiva", dodao je.

Prošle godine su su srbijanski mediji objavili da se Bebi Dol hrani u narodnoj kuhinji. Međutim, ona je te navode negirala.

"Evo me u svom kraju u svojoj lijepoj kući. Ne bi me bilo sramota i da jesam bila u narodnoj kuhinji, ne daj Bože, ali nisam. Brinem o svojoj porodici, majci i ne znam odakle ljudima tako nešto", kazala je za Blic.

 

Kao što je poznato, srbijanski glumac, pjevač i voditelj Bogoljub Mitić, poznatiji kao Ðoša, je u nekoliko navrata uhvaćen kako od narkodilera, koji su bili na policijskoj prismotri, u šiframa traži da mu prodaju drogu. Bebi Dol je navodno bila posrednica između njega i narkodilera. No, ona je i ovo negirala.

"Počeli su da mi postavljaju pitanja o toj aferi u koju, inače, i ne vjerujem. Ja sam Đošu posljednji put vidjela prije desetak godina, a da imam neke veze s tim, sad bih bila u policiji, a ne ovdje s vama pred kamerama", izjavila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...