CILJ OSTAJE VRHUNSKA DINAMIKA VOŽNJE: Prve fotografije najnovijeg modela Alfa Romea

Pod stručnim vodstvom tima talijanskih inženjera, koji je odigrao glavnu ulogu u izvanrednim projektima 100% Alfa Romea (kao što su 4C, 8C, Giulia i Stelvio Q i Giulia GTA), razvoj Milana se usavršava.

  • Auto

  • 26. Jan. 2024  26. Jan. 2024

  • 0

Razvojni testovi novog modela Alfa Romea Milana, koji se održavaju na testnoj lokaciji Balocco, uspješno napreduju. Milano - prvi potpuno električni automobil pod znakom Alfa Romea, koji je planirao i dizajnirao Alfa Romeo Centro Stile - bit će predstavljen svijetu na događaju 10. travnja u samom Milanu, koji će se prenositi uživo širom svijeta.

Pod stručnim vodstvom tima talijanskih inženjera, koji je odigrao glavnu ulogu u izvanrednim projektima 100% Alfa Romea (kao što su 4C, 8C, Giulia i Stelvio Q i Giulia GTA), razvoj Milana se usavršava. Najviše se vremena provodi na poligonu Balocco, gdje testni vozači imaju idealne uvjete kako bi odgovorili na zahtjeve i ciljeve koje su postavili dinamički inženjeri Alfa Romea, odgovorni za validaciju projekta, prenosi Index.hr.

Cilj ostaje vrhunska ​​dinamika vožnje, temeljena na izuzetno preciznoj geometriji upravljanja, kako bi se zajamčilo brzo skretanje uz visoku razinu prijanjanja.

Na čelu projekta je Stefano Cereda, dugo veliko ime u projektima Alfa Romea, koji je debitirao projektom Giorgio. Zapamćen je po povjerljivosti koja se zahtijevala od izvanrednih inženjera Alfa Romea dok su stvarali najveličanstveniji razvojni projekt u posljednjim desetljećima.  Prije nego što je preuzeo upravljanje projektom Milano, Stefano je dao zeleno svjetlo za razvoj Tonaleovog Plug-In Hybrid Q4 motora s 280 KS.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...