NOVI POTRESNI DETALJI POŽARA U BiH; STRADALI MUŠKARAC BIO DUŠEVNI BOLESNIK: "Prvo je planuo kauč…"

Na licu mjesta bili su i pripadnici Teritorijalne vatrogasno spasilačke jedinice Prijedor te službe hitne pomoći.

  • Hronika

  • 28. Jan. 2024  

  • 0

Tijelo Prijedorčanina D.K. pronađeno je u stambenom objektu u kojem je u petak izbio i požar u Radničkoj ulici u tom gradu, a sumnja se da je požar najvjerovatnije nastao otvorenim plamenom te da se prvo zapalio kauč.

Izvor Nezavisnih pojasnio je da je požar “tinjao”, te da je nastradala osoba bila duševno oboljela, a u tom momentu je bila sama.

Prema prvim informacijama nesrećni muškarac se vjerovatno ugušio, ali to će se utvrditi nakon obdukcije tijela, koja je naložena i biće obavljena u ponedjeljak.

Na licu mjesta bili su i pripadnici Teritorijalne vatrogasno spasilačke jedinice Prijedor te službe hitne pomoći.

Uviđaj su obavili inspektori PU Prijedor.

"Oko 19.30 časova PU Prijedor prijavljeno je da je u kući koja se nalazi u Radničkoj ulici došlo do požara i da je jedno lice smrtno stradalo.

Požar je lokalizovan od strane TVSJ Prijedor", naveli su iz policije.

Kako su dodali, postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela.

"O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor pod čijim nadzorom policijski službenici preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti nastanka požara i smrti", navedeno je u saopštenju.

Takođe u subotu je u banjalučkoj Ulici Jovana Surutke u naselju Borik, došlo je do požara u jednom stambenom objektu.

Vatrogasna brigada Banjaluka je bila na terenu kako bi lokalizovali požar.

Uzrok požara još nije poznat.

Isti dan u poslijepodnevnim satima u Gradačcu došlo je do izbijanja požara na trospratnoj zgradi u kojoj se nalazi desetak stanova.

U pitanju je trospratnica u kojoj su vatrogasci uspjeli zaustaviti dalje širenje vatre na stambene jedinice. Uzrok izbijanja vatre će biti utvrđen naknadno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...