SEVERINA ODBRUSILA ZORANU MILANOVIĆU: "Moj sin nije poludio i nije dobio sijede" (VIDEO)

"Devet godina to traje, taj dječak je vjerovatno sijede već dobio", kaže Milanović

  • Regija

  • 28. Jan. 2024  

  • 0

Pjevačica Severina Vučković reagovala je na izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji je za njenu borbu za starateljstvo nad 11-godišnjim sinom rekao da predugo traje.

Vrhovni sud ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je potpuno starateljstvo dodijeljeno ocu, što je izazvalo burne reakcije javnosti, a slučaj je komentarisao i predsjednik Hrvatske.

"Devet godina to traje, taj dječak je vjerovatno sijede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gdje su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može", rekao je Milanović.

Severina ga je ispravila da spor zapravo traje 11 godina, a ne devet te mu zahvalila na istupu i na tome što je, kako kaže, shvatio da se ne radi o njoj nego o njenom djetetu. Poručila mu je da ipak mora shvatiti da je upravo vijeće Vrhovnog suda poništilo drugostepenu presudu.

"Poštovani Predsjedniče, nije devet godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sustava s jednim djetetom više od desetljeća – bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom", prenio je hrvatski maksportal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...