SA KRALJEVSKIH DVORA: Nakon dvije sedmice bolnice, princeza od Walesa puštena je kući

U bolnicu je Kate zaprimljena 16. januara.

  • Show

  • 29. Jan. 2024  

  • 0

Nestrpljivo iščekivana objava Kensingtonske palače o oporavku Catherine, princeze od Walesa, razgalila je njene sugrađane.

Nakon gotovo dvosedmičnog boravka u privatnoj, londonskoj bolnici zbog zahvata na abdomenu, Kate je puštena kući. Sve je prošlo kako treba, omiljena članica kraljevske porodice dobro se osjeća i oporavak će nastaviti uz najmilije, kći Charlotte, sinove Georgea i Louisa te supruga, princa Williama.

U bolnicu je Kate zaprimljena 16. januara i operisana, a palača je 29. januara izvijestila kako dobro napreduje i da će oporavak nastaviti od kuće.

"Princeza od Walesa vratila se kući u Windsor kako bi nastavila oporavak od operacije koji odlično napreduje. Princ i princeza žele izraziti veliku zahvalnost cijelom timu Londonske klinike, posebno predanom medicinskom osoblju, na brizi koju su pružili. Poroidca Wales zahvalna je na dobrim željama koje stižu iz cijelog svijeta", stoji u saopćenju. Još ranije su najavili kako će se Kate Middleton u javnost vratiti tek oko Uskrsa, tačnije krajem marta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...