DRAMA U AUSTRIJI: Brutalan napad na državljanina Bosne i Hercegovine s teškim posljedicama, slijedi sudski epilog...

Ukoliko bude osuđen, očekuje ga stroga kazna.

  • Hronika

  • 30. Jan. 2024  

  • 0

Višegodišnji komšijski sukob između državljanina Austrije (61) i državljanina BiH dobit će sudski epilog nakon što je održano prvo ročište procesa protiv Austrijanca koji je napao i povrijedio državljanina BiH.

Naime, kako pišu austrijski mediji, njih dvojica već godinama nisu u dobrim odnosima, ali je prije nekog vremena taj sukob eskalirao i Austrijanac je napao komšiju iz BiH.

Štaviše, toliko ga je jako udario da je državljanin BiH ostao bez prsta zbog čega je i optužen.

Kako prenose mediji, optuženom je smetao bh. bračni par jer navodno nisu poštovali kućni red stambene zgrade, zbog čega je Austrijanac komšiju smatrao problematičnim.

Ovaj sukob je tinjao godinama, da bi eskalirao fizičkim napadom u kojem je državljanin BiH teže povrijeđen.

Austrijanac se tereti za nanošenje teških tjelesnih povreda i ukoliko bude osuđen, očekuje ga stroga kazna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...