IZ MUP-a KS ZA "SB": Povrijeđen pješak u udesu u Hotonju, stvorile se ogromne gužve

Kako su naveli iz MUP-a, u saobraćajnoj nesreći učestvovali su motorno vozilo i pješak, a dogodila se oko 6:45 sati.

  • Hronika

  • 05. Feb. 2024  

  • 0

U sarajevskom naselju Hotonj dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen pješak, potvrdili su za "Slobodnu Bosnu" iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako su naveli iz MUP-a, u saobraćajnoj nesreći učestvovali su motorno vozilo i pješak, a dogodila se oko 6:45 sati.

Pješak je prevezen na KUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu na ukazivanje ljekarske pomoći i dijagnosticiranje stepena povreda, koji još uvijek nije poznat.

Također, iz MUP-a su nam naveli da se saobraćaj odvija naizmjenično, a kako nam javljaju čitatelji, stvorile su se velike gužve u oba smjera. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...