SLAMAO ŽENSKA SRCA: Glumio je princa Mustafu u "Sulejmanu Veličanstvenom", pogledajte kako izgleda danas...

Prvu televizijsku ulogu dobio je u dobi od 14 godina.

  • Estrada

  • 07. Feb. 2024  

  • 0

Turski glumac Mehmet Günsür proslavio se u hit seriji Sulejman Veličanstveni u kojoj je utjelovio lik princa Mustafe, najstarijeg Sulejmanovog sina. Glumac, koji sada ima 47 godina, tatarskog je porijekla, a svoju je karijeru započeo kao dijete, u dobi od sedam godina kada se počeo pojavljivati u raznim reklamama.

Prvu televizijsku ulogu dobio je u dobi od 14 godina kad se pojavio u serijama redatelja Okana Uysalera, a nakon diplomirao komunikologiju, nastupao je na koncertima sa bendom te je otvorio restoran. Nakon što je dobio ulogu u filmu Hamam posvetio se glumi i otada je glumio u brojnim filmovima i serijama, a nedavno se pojavio u Netflixovoj seriji The Gift.

Günsür se 2006. oženio za talijansku redateljicu Katerinu Mongio te zajedno imaju dvoje djece, sina Alija i kći Cloe.

U nastavku možete pogledajti kako turski glumac izgleda danas.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...