LUDNICA U ENGLESKOJ: Pogledajte kakav je preokret u okršaju sa gradskim rivalom napravio Chelsea....

Chelsea je sada deseti sa 34 boda, dok je Crystal Palace na 15. poziciji sa 24 boda, pet više od zone ispadanja.

  • Sport

  • 13. Feb. 2024  

  • 0

Nakon dva uzastopna ligaška poraza, nogometaši Chelsea su na gostovanju pobijedili Crystal Palace sa 3-1 u susretu 24. kola engleskog prvenstva.

Nakon dva teška poraza od Liverpoola (1-4) i Wolverhamptona (2-4), londonski "Bluesi" su pronašli put do pobjede protiv gradskog suparnika.

Međutim, za tim Mauricija Pochettina loše je krenulo i na Selhurst Parku. Jefferson Lerma je u 30. minuti doveo Palace u vodstvo.

Domaćin se odlično držao u prvom poluvremenu, međutim već nakon 90 sekundi nastavka Conor Gallagher je izjednačio nakon ubačaja Malo Gusta. Isti je igrač u 90. minuti lijepo pogodio s ruba kaznenog prostora za preokret "Bluesea". Konačnih 3-1 postavio je Enzo Fernandez u četvrtoj minuti nadoknade.

Golove pogledajte OVDJE!

Chelsea je sada deseti sa 34 boda, dok je Crystal Palace na 15. poziciji sa 24 boda, pet više od zone ispadanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...