FEBRUAR DONOSI NOVA IZNENAĐENJA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do početka marta

Pretežno sunčano preovladavat će u petak.

  • Vijesti

  • 16. Feb. 2024  

  • 0

Za dane vikenda uz povećanje naoblake moguća je i slaba kiša u centralnim područjima i na istoku Bosne i Hercegovine. Od ponedjeljka izgledno je stabilno razdoblje sa nešto višim temperaturama zraka od uobičajnih za ovo doba godine. Jutarnji mrazevi očekuju se na višim nadmorskim visinama.

U kotlinama i duž riječnih tokova moguća je magla.
Minimalne temperature zraka varirat će između 0°C i 6°C u Bosni, na jugu Hercegovine do 8°C. Najviše dnevne temperature u Bosni između 10°C i 16°C, na jugu zemlje do 18°C.

Jedna fronta prema raspoloživim sinoptičkim materijalima mogla bi zahvatiti našu zemlju od petka (23.02.). Nestabilno vrijeme sa padavinama koje bi na jugu mogle biti intenzivnije zadrža će se u dane vikenda (24. i 25.02.) kao i početkom naredne sedmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...