„IGORU DODIKU ZABRANITI ULAZAK U ZEMLJU I ZAPLIJENITI IMOVINU..“: Oštre reakcije iz susjedstva nakon istupa sina Milorada Dodika…

Odmah je uzvratio politički analitičar iz Crne Gore Ljubomir Filipović.

  • Vijesti

  • 20. Feb. 2024  

  • 3

Ne stišavaju se reakcije nakon istupa Igora Dodika, sina predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

-Milojko Spajić, sa kojim sam imao jako korektan odnos, pomagao mu da digne stranačku infrastrukturu u Crgoj Gori i koji je dolazio u Banja Luku da podrži dan Republike Srpske i koji se divio kako se borimo sa svim, nakon Escobara dobije amneziju i izjavi kako je dan Srpske neustavan, poručio je Dodik junior.

Odmah je uzvratio politički analitičar iz Crne Gore Ljubomir Filipović.

-Igoru Dodiku zbog ovog otvorenog prizavanja u miješanje u političke procese u Crnoj Gori zabraniti ulazak u zemlju i zaplijeniti imovinu. Njega, porodice Dodik i povezanih lica. Posebno ono iznad Pržna što imaju. Tako bi to uradila ozbiljna država, poručio je Filipović.

-Ovaj mali krimos junior je u Lavo klubu u Njujorku napravio ceh od 18k …teška krimi banda koja se bahati po svijetu i gdje god drugo stignu, jedan je od komentara iz Crne Gore na objavu Igora Dodika.

-Ukoliko se stvarno ispostavi da je Dodikov sin Igor pomogao u stvaranju Pokreta Evropa sad iz Crne Gore i ako se potvrdi da je porodica Dodik učila Milojka Spajića “borbi protv korupcije“ i ostalim “političkim vrijednostima“ pod četničkom kabanicom, dragi Crnogorici živo ste naj***li, poručio je novinar i kolumnost Dragan Bursać.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...